ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συναντήσεις
Κάθε Τρίτη στις 20:00 στην αίθουσα 3!!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Πάμε λέσχη




Πολύ καλα πορτοκάλια στην λεσχη! Τρέξτε να προλάβετε!!

Γιατι τα φρούτα βοηθάνε στην εξεταστικη..

12 σχόλια:

Ανεξάρτητη Ομάδα Φοιτητών είπε...

πολυ καλα για τα δεδομένα της λεσχης..

Ανώνυμος είπε...

sz//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

2w3w είπε...

to prohgoumeno htan sth fash pou skalwse to plhktrologi...
xaaxxaax trelakiaaa!

marianthi 2o etos είπε...

pedia efaga ena simera kai itan k-a-t-a-p-l-i-k-t-i-k-o!!!!
prepei na nai Valencia..

prolaveteta!

Vladimiros Ragul είπε...

nai, nai ki emena mou kalaresan!

zoumera, opws ta thelw.
exete kalo gousto eseis stous anaksarthtous...

marianthi symfwnw, mallon Valencia einai.

ΣΑΡΑΠΑΤΑΚΑΟΥΑ είπε...

καλα ειναι μωρε αλλα μην το κανοθμε και θεμα...νισαφι πχια!

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΡΑΠΕΡ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑΟΥΑ... είπε...

.......()
ΦΡΟΥΤΕΝΙΑ ΖΟΥΜΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗΗΗΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ Δ-Ε-Ν ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!
(ΤΟ ΣΤΟΚ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ, Η αποβολή των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ με τη γρήγορη σταθεροποίηση ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ είναι πράγματι ενδιαφέρουσα και υπάρχουν διάφοροι τρόποι που συνδέονται σε την. Είναι πράγματι μια καλή ιδέα να παγιωθούν τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ στον πιό πρόωρο με την αποτελεσματική επιστροφή των διαφορετικών ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ και των τελών αλλά συχνά η διαδικασία γίνεται μεγάλη. Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες της γρήγορης σταθεροποίησης ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ και είναι σοφό να υπάρξει μια κατάλληλη επισκόπηση της διαδικασίας. Για να ισχύουν, η κλήση συλλεκτών ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ συχνά και αυτό δημιουργούν την αγωνία, με τη γρήγορη σταθεροποίηση χρέους, κάποια μπορεί να απελευθερωθεί από τις κλήσεις των συλλεκτών ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ. Παγιώνοντας τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, είναι υποχρεωτικό να γνωρίζει τα πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα σχετικά με τη διαδικασία.)

ΓΙΑΓΙΑ ΝΙΤΣΑ είπε...

Ανοιξιάτικη εύκολη αλλά πολύ εντυπωσιακή σαλάτα με μυρωδικά και αισθητική απόλυτα μεσογειακή. Θα σας ενθουσιάσει. Ημερομηνία καταχώρησης συνταγής : Τρίτη, 21 Απρίλιος 2009
Συστατικά συνταγής

* Χυμό μισού λεμονιού
* 2 κονσέρβες με καρδιές αγκινάρας (12 τμχ.)
* 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 8 λεπτές φέτες μπέικον
* 2 πορτοκάλια, ξεφλουδισμένα, κομμένα στα 4
* 1 μικρό ραντίτσιο κομμένο σαν λάχανο
* 12 φετούλες από μπαγκέτα ελαφρά ψημένες
* 3 κουταλιές ελαιόλαδο
* 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
* μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Οδηγίες συνταγής

Στραγγίζουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα με το κρεμμύδι.
Σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι θα τηγανίσουμε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
Το μεταφέρουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξει και μετά το βάζουμε κι' αυτό στη σαλατιέρα.
Προσθέτουμε το πορτοκάλι, το ραντίτσιο, το ψημένο ψωμί, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Διάρκεια : 20 λεπτά

μετανιωμένος πρίγκηψ είπε...

pali burdelo to kaname eksetastikiatika...

Eλ. Βενιζελος είπε...

Η παραπληροφορηση παει συννεφο...
Τα πορτοκαλια οχι μονο δεν ειναι valencia αλλα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ, απο την την Κρητη, απο τα Χανιά, απο το Μάλεμε.
Φτανει πιά με τις ελληνοποιήσεις στα προιόντα...
(η πληροφορια ερχεται μεσα απο τη λεσχη, απο τον συντροφο που μαζευει τους δίσκους)

ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χυ είπε...

xoooooxoxoxoo!
τρελααακια!
μαλλον τρωει παραμυθι ο συγκεκριμενος κυργιος ...γιατι συμφωνα με πηγες-τις οποιες φυσικα δεν μπορω να αποκαλυψω...- τα συγκεκριμενα εσπεριδοειδη ειναι ενα συμπλεγμα ορμονων,θειαφιου, πιτσας και ζομπι μια συνταγη που πρωτοεμφανιστηκε στα οπωρικα χρονικα περι το 1862 στην Τουζλα...

Ανώνυμος είπε...

Μαρμελάδα πορτοκάλΙ

Υλικά
Πορτοκάλια
Ζάχαρη
Χυμό μισού λεμονιού

Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα πορτοκάλια από φλούδες και σπόρια. Τις φλούδες αν θέλετε τις κρατάτε για γλυκό ή λικέρ ή κρατάτε μερικές αν θέλετε να τις βάλετε στη μαρμελάδα.
Ζυγίζετε τη σάρκα των πορτοκαλιών, την ψιλοκόβετε και την βάζετε σε κατσαρόλας. Προσθέτετε ζάχαρη, όση και το βάρος της σάρκας. Ρίχνετε και το χυμό λεμονιού και βάζετε στη φωτιά. Ανακατεύετε που και που και ξαφρίζετε. Χαμηλώνετε λίγο τη φωτιά και αφήνετε να βράσει μέχρι να δέσει (το θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής, πρέπει να δείξει 105 βαθμούς).
Αν δεν θέλετε φλούδα στη μαρμελάδα, μοιράζετε την μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα, τα κλείνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Αν θέλετε φλούδα, τότε ψιλοκόβετε τη φλούδα από το 1/3 των πορτοκαλιών και την βράζετε μερικά λεπτά σε νερό. Τις στραγγίζετε και τις ξαναβράζετε. Τις στραγγίζετε και τις ρίχνετε στη μαρμελάδα μερικά λεπτά πριν την βγάζετε από τη φωτιά. Στη συνέχεια, κάνετ ότι και παραπάνω.

Δημοσίευση σχολίου