ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συναντήσεις
Κάθε Τρίτη στις 20:00 στην αίθουσα 3!!

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ Τ.Ε.Ι. ΚΟΖΑΝΗΣ



Και ναι...συμμετείχαμε σε άλλη μια συνέλευση φιάσκο

Την τετάρτη 24-11-2010 έγινε γενική συνέλευση...τα παρατράγουδα βέβαια ξεκίνησαν από νωρίς. σκεφτόμαστε πώς να ξεκινήσουμε αυτό το ενημερωτικό κειμενάκι, το ύφος, την αρχή, το τέλος, το ηθικό δίδαγμα που θα πρέπει να έχει...λοιπόν μαντέψτε δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε για τίποτα από όλα αυτά...οι παραταξιακοί φίλοι μας έκαναν με τη συμπεριφορά και τη νοημοσύνη τους αυτή τη δουλειά από μόνη τους δεν αγχωνόμαστε αν θα έχει χιούμορ αυτό που θα γράψουμε γιατί τα πράγματα είναι γελοία από μόνα τους .Οπότε ερχόμαστε στην θαυμάσια θέση στην οποία το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να κάνουμε κάτι που κανείς από τα πληρωμένα τσουτσέκια των παρατάξεων ΔΕΝ μπορεί να κάνει : ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

1.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Όπως πάντα λοιπόν μάθαμε την Δευτέρα κατά τύχη από καθηγήτρια του βιομηχανικού σχεδιασμού πως η συνέλευση θα γίνει 3-6 την τετάρτη 24-11.Σε συζήτηση που είχαμε με μέλος της ΔΑΠΑΡΑΣ το επιβεβαιώσαμε. Η απάντηση που πήραμε στο γιατί δεν υπάρχουν ενημερωτικές αφίσες στο ΤΕΙ ήταν βεβαία πολύ λογική: '' ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK ''. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε αγαπητοί συνάδελφοι, η τεχνολογία έχει προχωρήσει . 'Όπως παίρνουμε πλέον σημειώσεις από το teikoz.gr έτσι μέσω ηλεκτρονικού φακελώματος θα ενημερωνόμαστε για τα κοινά .Δεν πιστεύουμε να σέβεστε την ιδιωτικότητα της προσωπικής σας ζωής και να μην έχετε λογαριασμό στο facebook έτσι? Παίρνουμε λοιπόν την πρωτοβουλία να γράψουμε και να κολλήσουμε μόνοι μας ένα ενημερωτικό αφισάκι για την ημερομηνία της συνέλευσης σε όλο το ΤΕΙ. ( ναι είναι το γνωστό με την ¨πρωτότυπη¨ έκφραση Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ). Λάθος ή σωστό είναι το ελάχιστο και το μοναδικό πράγμα που έκανε ο οποιοσδήποτε. Βέβαια, και αυτό ενόχλησε τους προλετάριους συντρόφους της Π.Κ.Σ. και έψαχναν να βρουν τον υπεύθυνο. Σταλινικές κουφάλες μην αγχώνεστε με το παραμικρό, μπορούσατε απλά να το εκμεταλλευτείτε. Αλλά κάτι τέτοιο χρειάζεται προσωπικότητα και κριτική σκέψη. Την ήμερα της συνέλευσης δέησαν τα σιχάματα του Δ.Σ. να μας κάνουν την τιμή και να κολλήσουν αφίσες η οποίες έλεγαν το εξής : η ΣΔΟ έχει συνέλευση 13:15 και στις 15:00 έχει η ΣΤΕΦ, Πράγμα το οποίο άλλαξε βέβαια αλλά θα το αναλύσουμε παρακάτω.

2.Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Κατά τύχη ανεβήκαμε στο ΤΕΙ στις 12:30 οπότε είπαμε να μπούμε και στη συνέλευση της ΣΔΟ να δούμε τι τρέλες θα ακούσουμε και εκεί. Μαντέψτε τι ακούσαμε πρώτα πρώτα: ''ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ''. Έτσι, αυθαίρετα και χωρίς καμία ενημέρωση στους συνάδελφους τους, οι καλοί μας φίλοι από τη ΔΑΠΑΡΑ αποφάσισαν για άλλη μια φορά να δείξουν πόσο πολύ σέβονται αυτούς που τους εμπιστεύονται από τα αρχαία χρόνια όπως δεν παραλείπουν ποτέ να μας αναφέρουν. Μπαίνοντας στο αμφιθέατρο το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς είναι ένα μάτσο καλόπαιδα με Burberry , Paul frank και ευρηματικά t-shirts σε όμορφα και χαρούμενα χρώματα τα οποία αναγράφουν πάνω πανέξυπνα και πρωτότυπα λογότυπα του στιλ BASTARDI αντί για το γνωστό σε όλους μας BACARDI. Αυτά τα καλόπαιδα λοιπόν φωνάζουν πριν αρχίσει η συνέλευση ακαταλαβίστικες εκφράσεις του ζωικού βασιλείου όπως ΑΑΑΑΑ και ΟΥΟΥΟΥΟΥ και διάφορες άλλες κραυγές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι από πού το έσκασαν και βρέθηκαν σε εκπαιδευτικό ίδρυμα. Η πόρωση τους φαίνεται στα πρόσωπα τους τα οποία είναι κόκκινα και σιχαμένα σαν να βλέπουν αγώνα ποδοσφαίρου. Οπότε λες από μέσα σου πως αυτά τα παιδιά πρέπει να σπουδάζουν χρόνια στο ΤΕΙ και να είχαν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα από τα οποία η ΔΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑ τους έσωσε! ΟΧΙ. το 80% από αυτά τα πλάσματα είναι πρώτο εξάμηνο . δεν έχουν ζήσει στο ΤΕΙ πάνω από ένα χρόνο και δεν έχουν συμμετάσχει ακόμα στις φοιτητικές εκλογές .Μπράβο πάντως στη ΔΑΠ για την πλύση εγκεφάλου στα 18χρονα και για την ευρηματικότητα του να έχουν μαζί τους μίνι φωτοβολιδάκια (από αυτά που βάζουμε στις τούρτες) και να τα κουνάνε σαν καπνογόνα..μπράβο παιδιά, μέσα στη καθυστέρηση που σας δέρνει μας θυμίσατε τα νιάτα μας.

3. ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Ο κύκλος των ομιλητών πήγαινε ως εξής : δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, πασπίτης, δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, κνίτης, δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, δαπίτης, δεύτερος κνίτης κτλ. Α! μίλησε και ένας ΕΑΦΙΤΗΣ αλλά αυτό θα το αναλύσουμε αργότερα. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα γιατί οι παραταξιακοί εφόσον λένε όλοι τα ίδια μας κρατάνε 2 και 3 ώρες να ακούμε τι μεγάλη είναι η ΔΑΠΑΡΑ( μεταξύ μας στα @@ μας), τι καλοί και μοναδικοί αγωνιστές είναι οι ΠΟΥΚΟΥΣΑΡΙΟΙ και τι παρεξηγημένα αλλά καλά παιδιά είναι οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ. Λοιπόν θα σας πω εγώ τι πιστεύουμε για εσάς: ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. Ακολουθούν προσωπικές καταγγελίες για συγκεκριμένα καθίκια:

Α. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΠΙΤΗ ΗΡΩΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Ο κύριος αυτός είναι ο ταλαίπωρος ο οποίος αποχώρησε από τη συνέλευση επειδή προσβλήθηκε που θα γινόντουσαν μαζί ΣΔΟ και ΣΤΕΦ. Βέβαια δεν αποχώρησε μόνος αλλά πήρε μαζί και τα προβατάκια του..προβατίνες βασικά από ότι είδαμε. Ενημερωθήκαμε πάντως πως έφυγε επειδή φοβήθηκαν τα γίδια του. Αυτό που πραγματικά μας εξόργισε είναι πως όταν ανήγγειλε στο βήμα την αποχώρηση τους έφυγε με τα χέρια ψηλά όχι σαν θύμα που το βάζει στα πόδια αλλά σαν να είχε ανακοινώσει στα μούτρα του Μπους :VIVA LA VICTORIA SIEMPRE. Ρε φελλέ, ρε γιψότουβλο πραγματικά νομίζεις πως το έχαψε ο οποιοσδήποτε; Γιατί δεν λες πως απλά είστε κυβέρνηση και δεν γουστάρουν οι βοσκοί σου να ακούσουν πως συμμετείχες σε συνέλευση που αναφέρθηκε ο όρος ΚΑΤΑΛΗΨΗ;

Β. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ-ΥΠΕΡΕΡΙΣΤΙΚΟ- ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΔΑΠ( ναι, για το βουτηρομπεμπέ με το λιλά πουκάμισο λέω)

Το εν λόγω κτήνος δεν φτάνει που μόλις ανέβαινε στο βήμα να μιλήσει κάποιος από άλλη παράταξη έκανε νόημα στα τσουτσέκια του να φωνάζουν τις βλακείες τους, ενώ ο ρόλος του ήταν συντονιστικός όταν τελείωνε την ομιλία του κάποιος πολιτικός του αντίπαλος απαντούσε αυτός στην ομιλία που είχε προηγηθεί .ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ. Και αντί να του πετάξουμε ένα φραπέ στα σκυλόμουτρα του καθόμασταν και τον ακούγαμε.

Γ.ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

Για το τέλος άφησα το μεγαλύτερο και ποιο σιχαμένο κατακάθι της κοινωνίας, τον κ. ΣΑΜΑΡΑ ,μηχανολόγο. Βγήκε και είπε τις πίπες του, μπράβο του, όταν όμως ο συνάδελφος του ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ (εαφίτης) βγήκε να τον ξεφτιλίσει επειδή είχε πει ψέματα έβαλε τους συνοδοιπόρους του να τον δείρουν. Ναι. 20 άτομα έδερναν τον Τόρνο( Κώστα) επειδή πήγε να πει την αλήθεια. Ο φίλος του Διονύσης Παπαπέτρου επίσης χτυπήθηκε επειδή πήγε να τον βοηθήσει . Α! όταν λέμε χτυπήθηκε εννοούμε πως τα εξαγριωμένα κοριτσάκια της ΔΑΠ τους τράβηξαν τα μαλλιά και τους νύχιασαν τα χέρια..ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

Κατά τα άλλα ακούσαμε πολύ όμορφες ατάκες όπως ότι οι καθηγητές μας που είναι εργαζόμενοι απλήρωτοι από τον Απρίλη δεν μας νοιάζουν για κανένα άλλο λόγο πέρα του ότι δεν μπορούν να μας διδάξουν σωστά. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ. Άμα ο μπαμπάκας σας ήταν απλήρωτος δεν θα σας ένοιαζε; Ο σταρχιδισμός σε όλο του το μεγαλείο από παιδιά 18 εώς 25 χρονών( δεν υπολογίζω τους 30ρηδες που πληρώνουν οι παρατάξεις για να το παίζουν φοιτητές). Ντροπή μας.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΠ, ΟΥΤΕ ΕΑΦ, ΟΥΤΕ ΠΑΣΠ, ΟΥΤΕ ΠΚΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.


ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΕΞΑΠΟΔΩ

2 σχόλια:

οχαποδο είπε...

ta aftokinita tous empodizoun:
petros vlaxoxristopoulos
kai
nikos papageorgiou

Φοιτητικός Ανεξάρτητος ΣΥνδιασμός είπε...

telika oloi oi ble idioi einai....

Δημοσίευση σχολίου