ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συναντήσεις
Κάθε Τρίτη στις 20:00 στην αίθουσα 3!!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

-Post αφαιρέθηκε-

Ο συγγραφέας ας κάνει τον κόπο να το ανεβάσει με το username του.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kwstaaaaaaaaaaaaaa
pare ladi kai ela vradiiiiiiiiii,

se perimenwwwwww...

Ανώνυμος είπε...

h gomena gia poio logo vgazei ta vyzia ths e3w? gia na paroun aera h gia na prokalesei sexoualika enstikta? h shmerinh koinwnia eftia3e to viasth kai oloi oi pouritanoi yperaspistes ths hthikhs kai tou dikaiou.

Ανώνυμος είπε...

egw proteinw na katebei h anartish anhrtimenh os om an koz kai opoios thn anebase as thn anebasei me diki tou taytothta,en merei exei kai ena dikio o anwnymos apo panw.
nos nti.

Ανώνυμος είπε...

"na taisoume ta adespota tis kozanis me kreas sexistwn"/...
siga re .
poso eukola skotwneis enan anthrwpo.
1)o titlos APARADEKTOS.
2)to thema suzitisimo gia tin omada, opote mexri tote as anebei ontws ΜΕ ΑΛΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!\
κata ta alla tha ssunantithoume tin alli bdomada na ta poume;
parisini kommouna

Ανώνυμος είπε...

tha to ektimousa an allaze kai o titlos.
parisini kommmouna

Ανώνυμος είπε...

Eιναι δικαιες οι ενστασεις για το ονομα. παραλειψη μου. αλλα ποτε δεν εχω βαλει, καθως δεν ειμαι συντακτης, δεν ξερω πως γινεσαι αλλωστε.
Περασα ολο μου το καλοκαιρι τριγυρισμενος απο γυμνοστηθες γυναικες και ξεπάπαρους αντρες, ετσι με επιασε φρικη μολις διαβασα και ακουσα τις δηλωσεις του κ.τσοκλη. ολο το καλοκαιρι δεν μου δημιουργηθηκε ουτε στιγμη η επιθυμια της επιθεσης και της βιας, σε αντιθεση με τωρα. το γυμνο κορμι ειναι οτι πιο αγνο, ιερο και γαληνιο διαθέτει ο ανθρωπος, και η χυδαι'ι'στικη αντιμετωπιση του ειναι ψυχική ασθενεια. οχι οι "yperaspistes ths hthikhs kai tou dikaiou", αλλα η καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα και ο εκχυδα'ι'σμενος ερωτας που, συσσωρευώμενος, προκαλεί βιαιες εγωκεντρικες εκρήξεις (βιασμοι,σεξιστικες βρισιες,αυνανισμος) δημιουργουν τους βιαστες.
Ενας ανθρωπος(?)80 χρονών,διοικητης πανεπιστημίου, πατερας κυβερνητικής βουλευτού, εκ δεδομένων ανήκων στο "εχθρικό (δι εμε) στρατόπεδο", ασθενης, ψυχικά ασθενης και με την δυνατότητα να απευθύνει στις μάζες τις αρωστες θεωρίες του, εφ'οσων προφανως δεν μπορει να ιαθει, δεν θα με εθλιβε το να παψει να ειναι αναμεσα μας.
Αλλωστε το ζητημα δεν ειναι στο ποσο εύκολο ή δυσκολο είναι να σκοτωσεις, αλλα στο αιτιο και το αιτιατό που δημιουργουν τις συνθηκες δικαιου-αδικου.αν και δεν προτεινα επ'ουδενι κατι τετοιο.τα σκυλια ειπα να ταισουμε..
Εχθρος μου δεν ειναι μονο αυτος που επιτιθεται στην τσεπη μου, στις ιδεες και τις ελευθεριες μου, ο πολιτικος, ο αστυνομος, ο ναζι, ο πλουσιος, ειναι και αυτος που επιτιθεται στο φυλο μου ή το φυλο σου, ο καθημερινος μαλακας, ο χυδαιος σεξιστης, ο φαλλοκρατης αλλαζονας.
Σορυ που αργησα ν'απαντησω, δεν ειχα προσβαση σε πισι.δεν περιμενα να με λογοκρινετε τοσο γρηγορα.

P.S. Ευχαριστω για το φιμωτρο αλλα θα το αποφυγω. δεν μου παει.

Ορέστης Πρέκας Πατρωνάκης

Ανώνυμος είπε...

Eιναι δικαιες οι ενστασεις για το ονομα. παραλειψη μου. αλλα ποτε δεν εχω βαλει, καθως δεν ειμαι συντακτης, δεν ξερω πως γινεσαι αλλωστε.
Περασα ολο μου το καλοκαιρι τριγυρισμενος απο γυμνοστηθες γυναικες και ξεπάπαρους αντρες, ετσι με επιασε φρικη μολις διαβασα και ακουσα τις δηλωσεις του κ.τσοκλη. ολο το καλοκαιρι δεν μου δημιουργηθηκε ουτε στιγμη η επιθυμια της επιθεσης και της βιας, σε αντιθεση με τωρα. το γυμνο κορμι ειναι οτι πιο αγνο, ιερο και γαληνιο διαθέτει ο ανθρωπος, και η χυδαι'ι'στικη αντιμετωπιση του ειναι ψυχική ασθενεια. οχι οι "yperaspistes ths hthikhs kai tou dikaiou", αλλα η καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα και ο εκχυδα'ι'σμενος ερωτας που, συσσωρευώμενος, προκαλεί βιαιες εγωκεντρικες εκρήξεις (βιασμοι,σεξιστικες βρισιες,αυνανισμος) γενναει τους βιαστες.
Ενας ανθρωπος(?)80 χρονών,διοικητης πανεπιστημίου, πατερας κυβερνητικής βουλευτού, εκ δεδομένων ανήκων στο «εχθρικό (δι εμε)

APARADEKTOS είπε...

opote mexri tote as anebei ontws ΜΕ ΑΛΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!\

Ανώνυμος είπε...

φχαριστο.

captain MMXXX είπε...

youtube.com/watch?v=DstM7zIIzhg
το σχετικο βινδεο.
ορη, συμφωνω σε καποια κομματια, αλλα "η καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα και ο εκχυδα'ι'σμενος ερωτας που, συσσωρευώμενος, προκαλεί βιαιες εγωκεντρικες εκρήξεις", πως δημιουργουνται; υπο φυσιολογικες συνθηκες και ελευθερη εκφραση χωρις ταμπου, θα υπηρχαν;

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=113,dt=23.02.2005,id=7724600

http://tvxs.gr/news/%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-0

Ανώνυμος είπε...

oresth edw 8a ton eixan kanei hdh kommatia

mono pou den yparxoun adespota na ton taisoun...

mouaxaxaxaxa

xD

m

Δημοσίευση σχολίου