ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συναντήσεις
Κάθε Τρίτη στις 20:00 στην αίθουσα 3!!

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Φανταστική Είδηση...

Απο εδώ: tvxs.gr

Για εβδομαδες εχουν κατακλησει τους δρομους στην Ελλαδα. Tρια εκατομυρια ανθρωποι ζητουν την αποχωρηση του ΔΝΤ απο την Ελλαδα και τη παραδειγματικη τιμωρια των πολιτικων. Χθες το πρωι παραλιγο να λιτζαρουν το πρωθυπουργο εξω απο τη βουλη, διεφυγε ομως απο την πισω πορτα και προσπαθησε να διαφυγει απο την ελλαδα με αεροπλανο. στο αεροδρομιο ομως τον περιμεναν εξαγρυωμενοι διαδηλωτες οι οποιοι τον τραυματησαν σοβαρα και τωρα νοσηλευεται στο νοσοκομειο Υγεια κατω απο μεγαλη προστασια. Tρεις ακομα υπουργοι δεν καταφεραν να αποφυγουν την οργη του κοσμου και νοσηλευονται επισης σε διαφορετικα νοσοκομεια. 10 υπουργοι κρατουνται απο τους διαδηλωτες και απαιτουν να πανε στο διακστηριο. Η λαικη εντολη ζητα την καταδικη τους.

Σχεδον ολοι οι εκπροσωποι του ΔΝΤ και της Τροικας εχουν αποχωρησει απο τη χωρα λογο μεγαλης επικυνδινοτητας για αυτους. Δυο μαλιστα τραυματηστικαν σοβαρα στην επιχειρηση της διαφυγης τους. Ενας κρατιεται απο τους διαδηλωτες οι οποιοι απειλουν να τον κρεμασουν στο συνταγμα αν δεν γινει πληρη ακυρωση της συμφωνιας του μνημονιου και δεν παραγραφει μεγαλο κομματι του χρεους. Η ελλαδα τρεφει μεγαλης υποστηριξης απο τους λαους πολλων εθνων οι οποιοι εχουν βγει στους δρομους και απαιτουν την αποχωρηση του ΔΝΤ απο την Ευρωπη και την αλλαγη πολιτικης της ΕΕ.

Τα πραγματα ειναι δυσκολα για τους πολιτικους της ευρωπης και διαφαινεται η πληρη καταρευση πολλων πολιτικων. Οι τραπεζες επισης διανυουν σοβαρα προβληματα μιας και οι καταθετες ξυπνησαν και αποφασισαν να βγαλουν ολα τα λεφτα τους απο την τραπεζα. 10 μεγαλες τραπεζες μεταξυ τους και η Ντοιτσεμπανκ εχουν καταρευση πληρως και οι μετοχοι τους ειναι πληρως χρεωκοπημενοι. Τα χρηματηστηρια εχουν καταρευσει επεισης και ολοι αυτοι οι χρηματοτζογαδοροι τα εχασαν ολα.

[...] καινουργια κομματα εχουν εμφανιστει και μαζι με τα κομματα της αριστερας και του πραγματικου σοσιαλισμου βρισκονται σε μεγαλη ανοδο. μια νεα εποχη φωτος διαφαινεται στον οριζοντα.

Ταυτοχρονα λες και υπηρξε μαζικη φωτηση σε ολους μαζι, οι καταναλωτες και γεωργοι αποφασησαν να μεταβαλουν ολες τις καλλιεργιες σε βιολογικες και η χρηση χημικων και μεταλλαγμενων απορηφθηκε απο τους παντες. Η εταιρια Μονσαντο και αλλες μεγαλες εταιριες παραγωγης χημικων και μεταλλαγμενων βρισκονται στα προθυρα χρερωκοπιας μετα απο αυτη τη μαζικη κινηση. Ποσος μας ενδιαφερει ομως ευτηχως τα τερατα κατερευσαν.

Μεγαλη κινητοποίηση βλεπουμε και σε ολους τους οικολογικους τομεις. Οι ευσυνειδησια των πολιτων εκτοξευτικε στα υψη και δεν εχει μεινει ουτε ενα δεντρο απροστατευτο. η αποαναπτυξη και η εξοδος απο τα μεγαλα αστικα κεντρα ειναι καθημερινο γεγονος. καθε μερα ολο και πιο πολλοι ανθρωποι φευγουν για την επαρχια με σκοπο να επιστρεψουν στη φυση και τη φυσιολογικη ζωη....

Καινουργιες συνεργασιες ανθρωπων δημιουργουνται και οι τοπικες κοινωνιες ειναι ιδιεταιρα ευεσθητοποιημενες. Μια καινουργια αλληλεγγυη ανατελει και βλεπουμε οτι μεσα απο την αλληλοβοηθεια ολοι βγαινουν κερδισμενοι. Τα επικυριαρχα λομπι των εξουσιαστων και μεγαλοτραπεζιτων βλεπουν τα σχεδια τους να καταρεουν. Η σκεψη τους προς ενα πολεμο ειναι εμφανης ομως δυσκολευονται να τον υλοποιησουν μιας και οι διαδηλωτες εχουν καταστρεψει παρα πολλα οπλα, τα στρατοπεδα εχουν κλισει και οι στρατιωτικοι αρνουνται να πολεμησουν. Το συνθημα Ειρηνη σε ολη τη γη διαλλαληται καθημερινως...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

you may say i am a dreamer , but im not the only one...

Ανώνυμος είπε...

με τοσους ρουφιανους και κυρ παντελίδες δύσκολο το όνειρο να γίνει πραγματικότητα

"paleta2905"

Δημοσίευση σχολίου